023 - 544 19 88 info@tiedert.nl
  • DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Taxaties van bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed

BOG-taxatie: uw bedrijfspanden/commercieel vastgoed onafhankelijk getaxeerd

Wilt u als ondernemer een pand kopen of verkopen? Bent u van plan een nieuwe vestiging te openen? Of wilt u de huurwaarde van uw commercieel vastgoed vaststellen of herzien? Als gecertificeerd taxateur en onafhankelijk taxatiespecialist verzorgt TIEDE Rentmeester | Taxateur de taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed (BOG) of de vaststelling van de huurprijs. Wij denken graag met u mee en helpen u de juiste beslissingen te nemen.

Ons kantoor is aangesloten bij NVM-Business, uiteraard is onze taxateur een gecertificeerd taxateur voor bedrijfsmatig vastgoed.

Met welke taxatiediensten kunnen wij u helpen?

Taxatie van de marktwaarde van commercieel vastgoed
Of het nu om een winkel, kantoorgebouw of bedrijfshal gaat, een taxatie van commercieel vastgoed is altijd maatwerk. Geen object is hetzelfde. Kennis van, en gevoel voor, de markt zijn essentieel. Met ons gecertificeerde taxatierapport heeft u een rapport met meerwaarde in handen. U heeft zekerheid voor nu en in de toekomst.

Vaststelling van de huurprijs van commercieel vastgoed
Ook voor het vaststellen of herzien van een huurprijs is een ter zake kundig taxateur onontbeerlijk. Wij staan garant voor een onafhankelijk en stevig onderbouwd deskundigenrapport voor huurprijsvaststelling. Daarmee staat u als huurder of verhuurder sterker in die situaties waarbij verschillen van inzicht bestaan over wat de marktconforme huurprijs is.

Huurprijsvaststelling
Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van een deskundigenrapporten voor nadere huurprijsvaststelling conform art. 230a en art. 290 bedrijfsruimten ten behoeve van huurders en verhuurders.

Wij taxeren uw bedrijfspand op waarde!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfstaxatie. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.