023 - 544 19 88 info@tiedert.nl
  • DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Onteigening

Onteigening: ondersteuning door advies en taxatie

Onteigenen is het uiterste middel om het benodigde onroerend goed in eigendom te verkrijgen. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij dat het minnelijke overleg voor beide partijen vaak een bevredigende oplossing biedt. Toch zijn er ook situaties waarbij het onvermijdelijk is om het onteigeningsinstrument in te zetten. Dan is het prettig dat onteigeningsdeskundige TIEDE Rentmeester | Taxateur aan uw zijde staat.

Onteigening? Dit kunnen wij voor uw betekenen

Als onteigeningsspecialisten zijn wij u graag van dienst met een deskundig advies en met taxaties bij onteigeningen. De administratieve onteigeningsprocedure kent veel hobbels. Deskundigheid, ervaring en actuele kennis is daarbij onontbeerlijk. Door de jaarlijkse bijscholing en het continu volgen van actuele jurisprudentie rond onteigeningen zijn wij als onteigeningsdeskundigen altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Verder is onze taxateur aangesloten bij het register DOBS (Deskundige Onteigeningen en Bestuursrechtelijke Schadevergoedingen).

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een onteigeningstraject. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.