023 - 544 19 88 info@tiedert.nl
  • DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Grondzaken

Advies en begeleiding: ondersteuning voor overheden bij vastgoedverkoop, -beheer en gronduitgifte.
TIEDE Rentmeester | Taxateur is voor veel overheden de steun en toeverlaat bij de verkoop van panden, gronden en overig onroerend goed. Vanuit onze rol als adviseur wijzen wij hen ook de weg in vastgoedbeheer en de uitgifte van gronden.

Wat kunnen wij betekenen voor uw (overheids)organisatie?

Advies bij de verkoop van panden, gronden en overig onroerend goed
De wereld verandert snel. Dat vraagt ook om meer flexibiliteit van de overheid, ook wat onroerend goed betreft. Panden en gronden blijven niet eeuwig meer in bezit, maar worden verkocht. Voor diverse overheden hebben wij met succes de verkoop van panden, gronden en overig onroerend begeleid en geadviseerd over verkopen. Mede door ons NVM-lidmaatschap heeft u toegang tot een breed netwerk aan makelaars, inclusief Funda.

Ondersteuning en advies in het beheer van pacht, huur en erfpacht
Beheer van onroerend goed – en dan specifiek de thema’s pacht, huur en erfpacht – krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Dat is erg jammer en vooral ook kostbaar. Want krijgt u wel een marktconforme huur? Is de erfpachtakte nog wel actueel? Geeft u de gronden wel uit via de juiste pachtovereenkomsten? Vanuit onze expertise hebben wij als projectbegeleider het beheer op orde gebracht voor verschillende overheden. Een investering die zichzelf meer dan terugverdient.

Advies en projectbegeleiding bij de uitgifte van gronden
Bij de uitgifte van gronden is het van groot belang om uw belangen als gemeente, provincie of waterschap te borgen. Niet alleen moet de uitgifte tegen een marktconforme prijs plaatsvinden, er moeten vooral ook goede afspraken gemaakt worden die goed vastgelegd worden. Wij kennen het klappen van de zweep en wij nemen u die zorg graag uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een projectbegeleider. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.