023 - 544 19 88 info@tiedert.nl
  • DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Ons verhaal

Met vastgoedtransacties zijn vaak grote belangen gemoeid. Wij zijn ons zeer bewust van onze positie en de gevoeligheden die bij ons werk een rol spelen. Onze uitdaging is om hier integer en met verstand van zaken mee om te gaan. Het gaat ons er niet om snel geld te verdienen, maar om klanten te helpen met een goed advies dat aansluit bij wat zij willen en nodig hebben. Graag doen wij net dat beetje extra in het voordeel van onze klanten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Daarmee vallen we onder strenge beroepsregels, waaronder permanente educatieplicht, erecode en tuchtrechtspraak. Regels die uw waarborg zijn voor kwaliteit en zekerheid.

Tiede is ingeschreven in drie kamers van de Stichting Vastgoedcert, te weten Wonen/MKB, Landelijk Vastgoed en Bedrijfsmatig Onroerend goed. Tiede is ingeschreven in het register van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarnaast is hij  ook ingeschreven in het Register DOBS (Deskundigen Onteigening en Bestuursrechtelijk Schadevergoeding) en ingeschreven in het register Landelijk Register Gerechtelijk Deskundige (LRGD). Hiermee is gegarandeerd dat optimaal opgeleide deskundigen uw vastgoedzaken behartigen.

Tiede de Boer
Rentmeester | register taxateur

Mariëlle de Beurs
Assistent makelaar, taxateur (ARMT)